Imprimanta 3D CEL-ROBOX


5.838,26 lei

Imprimanta 3D CEL-ROBOX este cea mai apreciata imprimanta 3D cu filament pentru rezolutie si pentru viteza de printare.

Filamentul utilizat are diametrul de 1,75mm si poate face parte din gama Robox®, ColorFabb® sau a oricarui alt producator.

 

 

Robox® este o imprimanta accesibila si totodata eleganta si eficienta, fiind potrivita chiar si pentru utilizarea la domiciliu. In proiectarea si dezvoltarea imprimantei 3D s-a folosit tehnologia de ultima generatie astfel incat utilizatorul sa poata beneficia de imprimarea rapida a modelelor de cea mai inalta calitate intr-o mare varietate de materiale, finisaje si culori.

Caracteristici :    

-Dispune de un cap special de printare “Dual Nozzle FFF Head” care prezinta doua duze cu functii diferite: o duza imprima suprafetele cu detalii fine si cealalta duza efectueaza umplerea rapida, dupa caz. Acest design permite imprimatei Robox® sa efectueze o printare cu 300% mai rapida decat imprimantele care folosesc sistemul de printare cu o singura duza.

-Pentru o utilizare mai usoara si coerenta procesului de printare sistemul include de asemenea o platforma de nivelare automata a modelului si foloseste o suprafata de constructie avansata realizata din sticla ramforsata PEI de gradul industriei aerospatiale. Aceasta platforma nu necesita pat de banda sau de fluide de amorsare si retine modelul fixat in timpul imprimarii, putand fi cu usurinta detasat dupa printare si racirea patului de printare.

-Imprimanta utilizeaza software-ul AutoMaker™, care a fost special dezvoltat pentru utilizarea cu Robox®. Acest pachet a fost conceput pentru a oferi o utilizare usoara pentru utilizatorii incepatori, insa, include de asemenea si un modul expert care permite utilizatorilor avansati sa modifice manual parametrii.

-Sistemul SmartReel™ care recunoaste automat materialele, face necesara o interventie minima a utilizatorului care presupune doar montarea bobinei de material pentru ca imprimanta sa fie gata de lucru. Fiecare bobina de material contine un cip care stocheaza toti parametrii necesari pentru material, asa ca, imediat dupa atasarea acesteia, imprimanta este automat programata si pregatita pentru printare.

-Imprimanta Robox® este construita la standarde extrem de ridicate si prezinta o platforma de printare foarte stabila. Componentele majore cum ar fi capul de printare sau platforma de construire sunt usor detasabile pentru a facilita intretinerea si upgrade-ul.Camera de printare este inchisa, oferind stabilizare la racire si un plus de siguranta.

Imprimanta Robox® este foarte usor de utilizat de catre oricine, de la profesionistii si pasionatii de tehnologie pana la artisti si familii, toti au acum posibilitatea de a-si aduce la viata cele mai bune idei cu ajutorul acesteia.

Imprimanta beneficiaza de o perioada de 2 garantie.

 

DISTRIBUITOR AUTORIZAT CEL-ROBOX® IN ROMANIA